Tule mukaan kuluttajapaneeliin, pakkaussankari!

Package-Heroes-tutkimushanke etsii uusia jäseniä kuluttajapaneeliin. Paneelin jäsenet auttavat meitä tekemään tutkimusta elintarvikepakkausten kuluttamisesta, saavat uusinta tutkimustietoa ja edistävät osaltaan kestävämmän elintarvikepakkaamisen kehitystä. Ilmoittaudu mukaan kuluttajapaneeliin täältä.
Kuvassa on kuvituskuva ja kutsu hakea Package-Heroesin kuluttajapaneeliin.

Mikä on kuluttajapaneeli ja mitä osallistuminen vaatii?

Kuluttajapaneeli muodostuu ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita edistämään ympäristöystävällistä elintarvikepakkaamista. Kuluttajapaneeli toimii kokonaan verkossa, ja alustalle pääsee kaikilla laitteilla. Paneeli toimii kevääseen 2022  saakka, mutta mukana voit olla myös lyhyemmän aikaa.

Osallistuminen on kevyttä ja tehtävät ovat hauskoja! Joka viikko suoritettavana on yksi tehtävä: pääset esimerkiksi dokumentoimaan omia kulutustottumuksiasi, arvioimaan uusien pakkausratkaisujen toimivuutta ja visuaalista ilmettä, esittämään Package-Heroes-hankkeen tutkijoille kysymyksiä sekä kuulemaan aihepiiristä erilaisia tietoiskuja.

Package-Heroes on Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama hanke, joka tutkii ja kehittää parempia pakkausratkaisuja niin yritysten, ympäristön kuin kuluttajien tarpeita kuunnellen. Kuluttajapaneelityö liittyy erityisesti hankkeessamme tehtävään kulutuskulttuureiden tutkimukseen. Selvitämme muun muassa tekijöitä, jotka vaikuttavat kulutuskäyttäytymiseen ja kartoitamme toimintamalleja, joilla voidaan edistää kestävämmän pakkauskulttuurin syntymistä.

Lisätietoa:

Kirsi Sonck-Rautio, kirsi.sonck-rautio@abo.fi