Package-Heroes-tutkimushanke etsii jäseniä kuluttajapaneeliin. Paneelin jäsenet auttavat meitä tekemään tutkimusta elintarvikepakkausten kuluttamisesta, ja osaltaan edesauttavat kestävämmän elintarvikepakkaamisen kehitystä.

Paneeliin osallistuminen on pitkäkestoista, muttei kovin aikaa vievää, ja tehtävät ovat hauskoja! Joka viikko suoritettavana on yksi tehtävä. Pääset esimerkiksi dokumentoimaan kuluttamistasi kuvapäiväkirjan avulla ja arvioimaan uusien pakkausratkaisujen toimivuutta ja visuaalista ilmettä. Paneeli toimii kokonaan verkossa, ja alustalle pääset kaikilla laitteilla. Paneelin ensimmäinen vaihe kestää toukokuuhun saakka, mutta voit olla mukana myös lyhyemmän aikaa.

Package-Heroes on Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama hanke, joka etsii parempia pakkausratkaisuja niin yritysten, ympäristön kuin kuluttajien tarpeita kuunnellen. Kuluttajapaneelityö liittyy erityisesti hankkeessamme tehtävään kulutuskulttuureiden tutkimukseen. Selvitämme muun muassa tekijöitä, jotka vaikuttavat kulutuskäyttäytymiseen ja kartoitamme toimintamalleja, joilla voidaan edistää kestävämmän pakkauskulttuurin syntymistä.

Ilmoittaudu mukaan kuluttajapaneeliin tämän lomakkeen kautta: https://survey.abo.fi/lomakkeet/13351/lomake.html

Tervetuloa mukaan!