Vuonna 2020 osallistava tutkimuksemme etenee harppauksin ja olemme mukana järjestämässä työpajoja, joissa keskustelemme pakkaamisen tulevaisuudesta laaja-alaisesti elintarvikepakkaamiseen liittyvien toimijoiden kanssa. Työpajoilla kartoitetaan haasteita ja mahdollisuuksia siirtymisessä kohti kestävää elintarvikepakkaamista ja rakennetaan skenaarioita elintarvikepakkaamisen kestävistä tulevaisuuksista.

Kutsumme osallistujia työpajoihin lähtökohtaisesti kohdennetuilla kutsuilla kunkin tilaisuuden tavoitteen ja kohderyhmän mukaisesti. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoitathan kiinnostuksesi työpajan yhteyshenkilöille.

 

Keväällä 2020 järjestetään seuraavat työpajat:

 

Packaging as a service – Towards circular business strategies

CANCELED & POSTPONED

The food packaging industry is going to face new regulations and voluntary agreements that radically change the conditions in the field. The aim of the workshop is to provide the Finnish food packaging industry a possibility to reflect on ways to accelerate the adoption of circular business strategies in food packaging.

The workshop is targeted especially to food packaging stakeholders from both retail and manufacturing.

More information: iben.nielsen(a)lut.fi (Package-Heroes)


Elintarvikepakkaamisen tulevaisuustyöpaja
19.5.2020 | verkkotyöpaja

Tulevaisuustyöpajassa luodaan radikaaleja visioita elintarvikepakkaamisen tulevaisuudesta. Tavoitteena on tuoda yhteen laajasti pakkausarvoketjun eri toimijoita, päättäjiä ja viranomaisia, kansalaisjärjestöjen sekä rinnakkaisalojen edustajia.

Työpaja järjestetään yhteistyössä CLIC Innovationin koordinoiman 4Recycling-ekosysteemin kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen CLICin sivuilla.

Lisätietoja: teija.laitinen(a)clicinnovation.fi (CLIC Innovation) & vilja.varho@luke.fi (Package-Heroes)